Громадський мережевий рух "Открытая Россия" опублікував в Інтернеті фоторепортаж з ймовірного відпочинку російського патріарха РПЦ Кирила на шикарній яхті Azimut, вартістю близько 680 тисяч євро.

Про це пише ТСН.

Фото людини, дуже схожої на російського патріарха, зробив приблизно місяць тому один з відпочивальників.

Елітна яхта Azimut, за штурвалом якого була схожа на церковника людина, "засвітилася" в морі між селами Джанхот і Дивноморське Краснодарського краю РФ. За щасливою випадковістю прикордонники в той день не оберігали "патріарший спокій" і не розганяли екскурсійні катери.

На іншому знімку "сивочолого старця-мільйонера", схожого на патріарха РПЦ Кирила, чіпляють до тросу, аби занурити у воду.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: Патріарх Кирило благословив санкції проти Росії

"Открытая Россия" відзначає, що ціна на аналогічну яхту серії Magellano 43 стартує з 440 тисяч євро. І це лише ціна в Європі. У Росії ж Magellano 43 коштує від 680 тисяч євро і вище.

Нагадаємо, російські ЗМІ відзначали, що кілька років тому журналісти помітили у Кирила іншу яхту – ексклюзивне судно "Паллада". Його побудували на верфях голландсько-російського консорціуму Timmerman Yachts в 2003 році за проектом голландського архітектора Гвідо де Грота.