Смертниця Аітбудасен, яка підірвала себе у одному із французьких терактів, у підлітковому віці пила, курила та ходила у нічні клуби. Подробиці її біографії розповіла її власна мати.

Про це пише The Times.

"Дівчина менше року як стала цікавитись Кораном, до цього спілкувалась із наркоторговцями. 26-річна Аітбудасен ввімкнула "пояс смертниці" під час операції поліцейських по затриманню її двоюрідного брата Абдельхаміда Абауда", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: ЗМІ оприлюднили фото смертниці з Парижа (фото)

Згідно інформації, до того, як, на думку мами, дівчини "промили мізки", вона мала прізвисько "Ковбойша", за пристрасть до широкополих капелюхів.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

За свідченням знайомих, жінка носила паранджу менше року. Вона була фанатом соціальних мереж і любителькою дуже ексцентрично одягатися.

"Вона жила у власному світі. Я ніколи не бачив, щоб вона відкривала Коран. Постійно дивилася в свій телефон, сиділа в Facebook або WhatsApp", - сказав її брат Юсуф Аітбуласен.

Нагадаємо, 13 листопада, ввечері, у Парижі сталася серія терактів зі стріляниною на вулицях і в ресторанах. Пролунало, також, декілька вибухів біля стадіону "Стад де Франс", а в концертному залі Bataclan бойовики захопили заручників.

Терористи із організації "Ісламська держава" взяли на себе відповідальність за теракти та попередили про нові атаки у майбутньому.