У Святошинському провулку вже декілька днів поспіль триває боротьба за земельну ділянку, на якій замість дитячого садка забудовник планує побудувати багатоповерхівку. Люди згуртувалися та разом вийшли проти незаконної забудови, однак представники будівельної фірми найняли тітушок, які лупцюють киян та погрожують їм розправою. Про це сьогодні пише "Українська правда".

Активісти кажуть, що в Київській міській раді пообіцяли розібратись із цим питанням і навіть створили спеціальну робочу групу, однак вже наступного дня – 17 лютого − до людей приїхала група вороже настроєних молодиків та почала виштовхувати їх із будмайданчика. Люди кажуть, що забудовник не має дозвільних документів на будівництво житлового будинку, тому діє незаконно, однак ані правоохоронці, ані влада від конфлікту відмежувалася, відтак людей кинули напризволяще.

Читати також: У столичному метро людина впала під поїзд

Активіст Артем розповів, що проїзд на територію будівельного майданчика перегородили піском, однак тітушки його розібрали та ще й побили людей. За словами активістів, ті тушки переодягаються в спецформу на території будмайданчика, хоча документи на будівництво нікому не показують. Люди побоюються, що забудовник таки забере землю, виділену під дитячий майданчик та збудує на ній 25-поверхівку.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще