Бразильський півзахисник "гірників" Алекс Тейшейра заявив про те, що збирається залишитися у складі донецького "Шахтаря" ще на рік.

"Усі чутки про можливий перехід - це спекуляції. Ніяких пропозицій з приводу мого трансферу не надходило. Мій контракт дійсний ще два роки", - каже Алекс.

Футболіст розповів, що про це його попросив головний тренер команди Мірча Луческу. Зараз "Шахтар" втратив багато цінних гравців, тому догляд Тейшейри позначився б на грі команди вкрай негативно.

Тим не менш, півзахисник додав, що до питання про його перехід керівництво повернеться ближче до кінця сезону. Зараз Алекс не думає про трансфер в іншу команду.

Читайте також: "Шахтар" летить у Стамбул на матч з "Фенербахче"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наставник розповідає, що розуміє, чому хороші гравці залишають команду.

"Для "Шахтаря" минулий сезон видався не дуже хорошим, так як у нас не було можливості виступати на домашньому стадіоні. Постійно грали на виїзді. Не дивно, що в такій ситуації хороші футболісти хочуть піти", - каже він.