Після гольового дебюту у матчі за Суперкубок УЄФА півзахисник збірної України Євген Коноплянка відмовив у коментарях російським ЗМІ.

Вчора увечері "Севілья" та "Барселона" розіграли неймовірний матч-відкриття європейського футбольного сезону. Коноплянка вийшов на заміну замість Рейеса та зрівняв рахунок у матчі 4:4. Андалусійці все ж програли матч та після представники російських ЗМІ хотіли спитати у Євгена щодо його гри. Півзахисник сказав рішуче "Ні".

За час війни із Росією Коноплянка постійно підтримував українську сторону разом із іншими гравцями "Дніпра". Також півзахисник відомий своїми провокаційними та різкими висловами на адресу Росії, її уряду, бойовиків з Донбасу та кримських окупантів у Twitter.

Схоже, перебуваючи вже в Іспанії, Євген вирішив не порушувати своїх принципів та ігнорувати членів кремлівського рупору.

Читайте також: Фантастичний гол воротаря в чемпіонаті Нідерландів (відео)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За цей матч Коноплянка отримав доволі високу оцінку від журналістів та експертів. Відомий спортивний портал whoscored.com поставив Євгену оцінку 7.4. Краще нього у "Севільї" цю зустріч провели лише Вітоло та Банега.