Вчора увечері мюнхенська "Баварія" зіграла перший матч у Чемпіонаті Німеччини цього сезону проти "Гамбурга". У стартовому складі команди знов з'явився бразильський гірняк Дуглас Коста.

Гравці "Баварії" на своєму полі нанесли розгромну поразку футболістам "Гамбурга" із рахунком 5:0. За мюнхенців відзначились Мехді Бенатья, двічі Томас Мюллер, Роберт Левандовський, а крапку у матчі поставив Дуглас Коста.

Після матчу бразильця визнали найкращим гравцем поєдинку. Окрім голу, він також зробив гольову передачу.

Коста провів вже другий офіційний матч за "Баварію". Минулого тижня мюнхенський клуб розпочав новий сезон матчем за суперкубок із "Вольфсбургом". Бразилець і там відзначився точним пасом, але його команда програла.

Читайте також: Калініч змінив "Дніпро" на італійську "Фіорентину"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Футболісти з українського чемпіонату дійсно вдало дебютують у Європі. На цьому тижні Євген Коноплянка у першому ж матчі у складі "Севільї" забив гол європейським чемпіонам - "Барселоні".