Сьогодні керівництво "Ман Сіті" оголосило про покупку аргентинського центрального захисника Ніколаса Отаменді. 27-річний футболіст підписав контракт із городянами до 2020 року та обрав собі 30 номер.

За Отаменді "Сіті" заплатив іспанській "Валенсії" 45 млн євро. Таким чином трансфер аргентинця став найдорожчим вхідним в історії англійського чемпіонату. Рік тому городяни підписали найдорожчого на той момент захисника Ельякіма Мангала за 40 млн євро. А найдорожчим захисником у світі вважається Давід Луіс, який перейшов минулого літа із "Челсі" до "ПСЖ" за 50 млн євро.

Напередодні Ніколас Отаменді приїхав на тренувальну базу "Валенсії" попрощатися із партнерами по команді. У вчорашньому матчі проти "Монако" він вже не приймав участі.

Читайте також: Ярмоленко близький до англійського "Евертона" - ЗМІ

За чутками у британських ЗМІ, "Ман Сіті" тепер можуть віддати "Валенсії" Ельякіма Мангала, який не заграв у клубі на гідному рівні. Валенсійці можуть або орендувати француза, або здійснити повноцінну покупку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще