У середу, 8 березня, на стадіоні Камп Ноу в Іспанії Барселона прийматиме чинного чемпіона Франції ПСЖ.

Нагадаємо, що в першому поєдинку цих команд парижани несподівано влаштували справжній розгром, перемігши суперника з рахунком 4:0. І тепер в матчі-відповіді каталонцям потрібно забивати як мінімум чотири голи для того, щоб розраховувати на прохід далі.

Чемпіон Іспанії підходить до матчу з ПСЖ у відмінній формі. Після лютневої ганьби в Парижі, підопічні Луїса Енріке добули чотири перемоги поспіль, забивши в цих матчах 15 голів. ПСЖ також не знав гіркоти поразок у Франції, проте парижани все ж один раз втратили очки в чемпіонаті, зігравши в нульову нічию з Тулузою ще в лютому.

Барселоні в поєдинку з ПСЖ не зможуть допомогти захисники Алейш Відаль і Жеремі Матьє. У ПСЖ точно не зіграє Тіаго Мотта, а участь одного з героїв першого матчу Анхеля Ді Марії - під питанням.

В Україні матч Арсенал - Баварія покаже телеканал Футбол 2. Старт поєдинку - о 21:45.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто відзначити, що ПСЖ не програє в Лізі чемпіонів вже сім матчів поспіль. Можливо, пора цій серії вже перерватися...

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі-відповіді Барселони і ПСЖ букмекери прогнозують перемогу "синьо-гранатових".