У середу, 8 березня, в німецькому Дортмунді місцева Боруссія зіграє проти лісабонської Бенфіки в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Перший матч цих коллективів в Португалії закінчився мінімальною перемогою Бенфіки (1:0). Але, варто сказати, що Боруссія в тій зустрічі мала явну перевагу, і тільки погана реалізація моментів не дала підопічним Томаса Тухеля здобути очки в Португалії.

  • Боруссія - Бенфіка: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Обидві команди підходять до очного протистояння у відмінній формі. Боруссія в останніх трьох матчах внутрішньої першості здобула три перемоги із загальним рахунком 12:2. У Бенфіки показники не гірше: 7 перемог в 7 останніх поєдинках в усіх турнірах.

Якщо лісабонці готуються до матчу ЛЧ в практично оптимальному складі, то у дортмундців з цим явні проблеми. Відразу чотири ключові гравці "джмелів" не допоможуть команді в матчі-відповіді: Ройс, Гетце, Бендер і Роде. Під питанням також участь у матчі лівого захисника Боруссії Рафаеля Герреро.

Українським телеглядачам матч Боруссія - Бенфіка покаже телеканал Футбол 1. Старт поєдинку - о 21:45.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі-відповіді Боруссії і Бенфіки букмекери віддають перевагу німецькій команді.