У цьому місяці Alcatel продемонстрував телефон під назвою Idol 5. Смартфон надійде в продаж 27 жовтня разом з новою гарнітурою VR, яка називається Uni360.

Idol 5 є бюджетним "середнячком" - ціна новинки всього 199 доларів. Телефон буде оснащений Android Nougat, 5,2-дюймовий Full HD дисплей, 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ внутрішньої пам'яті. Камера також сама звичайна - 12-мегапіксельна основна і 8-мегапіксельна фронтальна. Акумулятор сумісний з функцією швидкої зарядки.

Крім звичайних можливостей, телефон буде оснащений підтримкою VR від компанії виробника. Сама гарнітура буде коштувати 50 доларів і працює з будь-яким смартфоном з діагоналлю від 5 до 6 дюймів. Uni360 включає в себе нову функцію, яка активує камеру телефону, щоб користувачі могли бачити реальний світ навколо них.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що до інтернету почали підключати продукти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще