У новому випуску романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина знайомилася з батьками обранців. І один з них зробив незвичайну пропозицію актрисі.

Читайте Знай в Google News!

Один з учасників Саша Еллерт не наважився познайомити Ксенію зі своїми батьками, проте влаштував Сімейний день по-іншому. Він запросив Мішину зі своїм сином Платоном і познайомив їх зі своєю донькою Елею. Вони провели цікавий день у майстерні з виготовлення цукерок.

Холостячка, фото: прес-служба СТБ
Холостячка, фото: прес-служба СТБ

Після такого цікавого заняття Еллерт запросив Холостячку в тату-салон, де планував набити загальні татуювання. Ксенія затію не оцінила і вона здалася їй дивною і зобов'язує на якісь обіцянки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо ми робимо з Сашею спільну татуювання, а я в фіналі вибираю іншого? То що? У нього у самого сумніву. З батьками він мене не познайомив, а татуювання набити готовий?"—- розмірковує Холостячка.

Ксенія на проекті розповіла, що їй дуже важливо вміння чоловіка управляти своїми емоціями.

"Щоб він був таким ось спокійним, умів емоційно себе стримувати і розмовляти", - стверджує Ксенія.

Ксенія Мішина, фото: кадр з відео
Ксенія Мішина, фото: кадр з відео

У той же час Еллерт стверджує, що він різкий, запальний і психований.

"Один раз була велика спалах у мене. Один айфон, другий айфон дружини обидва полетіли в кут кімнати", - чесно зізнався Олександр.

Для Мішиної також важливим критерієм при виборі чоловіка є почуття гумору.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: СТБ
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: СТБ

"Я так люблю, коли у чоловіка є почуття гумору. Коли ти можеш сміятися, реготати і це відбувається протягом усього вечора. Це настільки надає легкості і комфорту. І ця легкість, вона неймовірно важлива.

І за цим критерієм Еллерт сильніший за свого суперника Олексія, з яким вони вийшли у фінал, адже гумор і жарти – це величезна частина життя Саші, його професія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостячка" Мішина показала сімейну ідилію зі своїм фаворитом.

Як повідомляв Знай.иа, фаворит "Холостячки" Мішиної розкрив секрет ідеального побачення.

Також Знай.иа писав, що Мішина похвалилася своїм малим ловеласом.