За запитом правоохоронних органів Сполучених Штатів Америки в сусідній Канаді затримали всесвітньо відомого модельєра і мільярдера Пітера Нюгарда.

Про затримання повідомив канадський телеканал СВС.

Відомо, що Пітер вже доволі літня людина, йому 79 років. Дизайнера звинувачують у зґвалтуваннях, торгівлі людьми та вимаганнях, у тому числі на території США, Канади та Багамських островів.

Пітер Нюгард, фото: GettyImages 
Пітер Нюгард, фото: GettyImages 

Нюгарда затримали за запитом США після того, як до суду Нью-Йорка було подано позов з відповідними звинуваченнями від 57 жінок. Деякі епізоди, за словами потерпілих, сталися ще в 1977 році, при цьому двом "жертвам" на момент ймовірних злочинів було всього 14 років.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ще один позов булр подано двома синами мільярдера, які стверджують, що за прямою вказівкою батька в підлітковому віці їх згвалтувала його знайома. Суд постановив тримати Нюгарда в слідчому ізоляторі до 13 січня. Модельєр в свою чергу всі звинувачення заперечує.

До слова, парфумом з його офіційної лінійки продаються навіть і в магазинах України "Peter Nygard Women" - це інформація про те, який тісний світ.

Варто також нагадати нашим читачам, що співачка FKA twigs, яка була заручена з актором Робертом Паттінсоном, звинуватила свого нового бойфренда в сексуальному насильстві. 32-річна британська виконавиця подала позов до суду Лос-Анджелеса, звинувативши зірку "Трансформерів" Шайє ЛаБафа в сексуальному насильстві, нападі і в нанесенні емоційних страждань. Про це повідомляє The New York Times.

Раніше повідомляли, допомога постраждалим від сексуального насильства: як пережити трагедію і куди звертатися.

Як повідомляв Знай.uа, режисера культового дитячого серіалу звинуватили в згвалтуванні підлітків: "Він був нам як батько".

Знай.uа писав, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва заговорила про домашнє насильство, 14 пекельних років: "Напивався і бив".