Карантин-карантином, а Новий рік за розкладом. У Києві на Софіївській площі у суботу, 19 грудня, нарешті засяяла святковими вогнями головна ялинка країни-2021.

Цього року було вирішено не проводити концерти, фестивалі та фуд-корти, щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції Covid-19. Однак залишати киян без свята теж не можна. Тому на те, як запалювалася головна ялинка, можна було подивитися онлайн.

Але не обійшлося і без пригод. Ялинка, запалившись, мало не загорілася в прямому сенсі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Над металевою конструкцією прямо над головами людей почався "салют", від нього загорівся декоративний бант.

Як встановлювали головну ялинку-2021, відео.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.