Відома українська телеведуча Алла Мазур не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Зараз в ефірі телепередачі "Світське життя" з ведучою Катериною Осадчою Мазур відповіла на кілька запитань, які стосуються переможеної хвороби, розмов з дитиною і новорічних подарунків.

Інтерв'ю вона дала разом зі своїм 12-річним сином Артемом, якого Востаннє Осадча пам'ятає ще десять років тому. Катерина зазначила, що Алла багато чого дозволяє своїй дитині, так як у нього і фарбоване волосся, і захоплення самокатом, на якому хлопчик виконує всілякі трюки і іноді травмує себе.

Алла Мазур порадила всім батькам обговорювати, спілкуватися і переглядати всі варіанти разом з дитиною і не говорити відразу "ні", так як тоді він відразу стане в позицію захисту, і ви втратите з ним контакт. Дітям необхідно якесь самовираження, тому телеведуча і погодилася на блонд, так як іншими кольорами виступали зелений і синій. Катерина Осадча зазначила, що за фарбованим волоссям адже можуть послідувати і татуювання, і пірсинг. "Тему тату ми обговорюємо, як і якісь закриті місця, де буде не так боляче. А по-друге, не так видно", - заявила Мазур.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потім 12-річний Артем розповів, що у нього є якийсь список бажань, який згодом обговорюється з матір'ю і розділяється на те, що дійсно необхідно і "хотілки" на кілька місяців. Тому на Різдво йому подарують навушники фірми Apple Airpods, а на Новий Рік — чохол на телефон з powerbank.

Нагадаємо, Лідія Таран та Алла Мазур розділили біль родини лікаря Венжиновича, загиблого від covid-19: "Перед вами очевидне”

Як повідомляв "Знай.ua", Аллу Мазур засікли в обіймах судді "Танці з зірками" Катерини Кухар: "Хочеться притиснутися"

Знай.ua писав, ведуча 1 + 1 Алла Мазур показала свою надійну опору в боротьбі з онкологією: "Не дозволив мені здатися"