Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" Олександр Еллерт нещодавно поділився у своїх Insta Stories крутим відео, на якому раптово з'явилася українська реперка Alyona Alyona.

Так, днями переможець "Холостячки" та ймовірний наречений акторки Ксенії Мішиної відправився до Харкова, де на корпоративі зустрівся з 29-річною реп-виконавицею. Олена Савраненко (справжнє ім'я Alyona Alyona) на відео співає свіжий трек, а Еллерт запально танцює під ритм пісні та знімає те, що відбувається на телефон.

"Бусінка качає", - лаконічно підписав ролик гуморист "Кварталу".

Alyona Alyona, скріншот Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Варто зазначити, що в 2017 році на "Розсміши коміка" Еллерту вдалося розвеселити нинішнього президента Володимира Зеленського та його колишнього колегу Євгена Кошового. Тоді гуморист в образі безхатченка заробив 50 тисяч гривень.

Також ми писали про те, що Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт відреагував на численну критику деяких глядачів, яким не сподобалося, що у фіналі актриса Ксенія Мішина вибрала не Олексія Тригубенка.

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Холостячки" Еллерт поліз до Льоші з непристойностями: "Засмокчу до кадика".