Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Так, нещодавно 33-річна артистка поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у своїх Insta Stories крутим відео зі зйомок нового шоу на каналі Україна "Маска".

У кадрі виконавиця хітів "Попа, як у Кім" і "Тримай" з'явилася з інстаграмною маскою у вигляді крил золотого птаха і золотої фольги на обличчі, яка з'являється поступово на шкірі під час зйомки відео. У підписі до фото Каменських зазначила, що цю маску розробили спеціально в рамках нового проекту, в якому бере участь зірка.

"Ще один сюрприз від шоу "Маска". Це неймовірна, подивіться, яка яскрава інста-маска. Поміряйте її і кайфоніть", - заявила Настя.

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських вибрала дуже спокусливий образ для зйомок – жовта сукня з пір'ям, яка оголила її плечі і стрункі ноги.

Нагадаємо, раніше заміжня Настя Каменських поманила чоловіків ультра короткою сукнею: "Обожнюю загадки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських позбулася головної "родзинки", тепер не дізнається навіть Потап: "Як дівчисько".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських несподівано засвітилася з малятком на руках, на Потапа зовсім не схожа.