На католицьке Різдво очікується погіршення погоди, надзвичайники оголосили жовтий рівень небезпеки.

На українців чекають три вихідних дні підряд. До суботи та неділі додасться ще один день — п'ятниця, 25 січня. У цей день відзначається одне з головних церковних свят — Різдво Христове за григоріанським календарем або, як його ще називають, католицьке Різдво. Синоптики обіцяють значне погіршення погодних умов цього дня.

Так, за даними Українського Гідрометцентру, 25 грудня у східній та північно-східній частині країни очікується значний сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У східних та південно-східних областях пориви вітру 15-20 м/с . Оголошено перший рівень небезпечності - жовтий.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Надзвичайники просять водіїв бути максимально уважними за кермом, дотримуватися ПДР та уникати різких маневрів.

На решті території України також очікується вітер західного, південно-західного напрямків, він буде поривчастим і навіть подекуди зі штормовими поривами.

Температура повітря протягом дня очікується +2 °C…+6 °C, у південній частині буде, як навесні, +5 °C…+11 °C.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати.

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.