На сторінці Міністерства освіти і науки України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, коли починається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО).
Як повідомляється в публікації, подати заявку на наступний рік можна буде вже з п'ятого січня. І триватиме реєстрація до 19 числа першого місяця включно.
Зареєструватися для участі у пробному ЗНО можна буде на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. "Через епідеміологічні загрози у 2021 році кожен учасник/кожна учасниця зможе обрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Тестування з усіх предметів (Українська мова, Українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня 2021 року", — йдеться у публікації.

А от результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть оприлюднені на інформаційних сторінках осіб, які запровадять свої відповіді на спеціальному сервісі визначення результатів на сайті УЦОЯО (Український центр оцінювання якості освіти) 16 квітня.

Нагадаємо, глава Міносвіти Шкарлет розповів про майбутні зарплати вчителів - вже з нового року

Як повідомляв "Знай.ua", українські школи перейшли на електронні щоденники та журнали, наказ підписаний: як і коли стартує система

Знай.ua писав, локдаун з 8 по 24 січня: У Міносвіти пояснили, що робити зі школярами

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще