Знаменитий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма поділився з багатотисячною аудиторією кумедним знімком в Instagram.

Так, 38-річний хореограф розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію, на якому позує в пустелі з верблюдом.

Фото було зроблене в місті Шарджа (Sharjah) в Об'єднаних Арабських Еміратах, куди нещодавно Яма літав зі своєю дружиною Ліліаною і сином Леоном. У підписі до кадру знаменитість жартівливо зазначив, що у верблюда губки згорнулися бантиком.

"Губки бантиком👄", - написав Влад Яма.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Уууу... Як цікаво)", "А ви чимось схожі, жарт 😂😂😂😂😂", "Клас))", "А ви не родичі? 😂😂😂 ", "Близнюки", "Дороговказ для корабля пустелі", "На тлі просто 🔥🔥🔥🔥", "Брови будиночком", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що дружина Влада Ями Ліліана поділилася рецептом вечері, як у ресторанах: всього 15 хвилин і вся сім'я щаслива.

Нагадаємо, Влад Яма з "Танців з зірками" розповів, як втратив волосся: "Дико любив ходити в перукарню".

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма зізнався у своїй найбільшій фобії: "Напала кішка".

Також портал Знай.uа писав, що красуня-дружина Влада Ями показала, як готується до Нового року: "Головне – не панікувати".