15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Маша дуже активно веде свою сторіночку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, нещодавно юна модель і блогерка поділилася в своїх Insta Stories відео, в якому закликала шанувальників зайнятися спортом, тому що скоро настане літо. На думку Маші, багато хто на карантині "наїли пузики", в тому числі й вона. Варто зазначити, що в кадрі дівчинка позує в дивній Instagram масці, яка малює татуювання на її обличчі з написом "Angel baby".

"Як би літо вже зовсім скоро. І кожному з нас доведеться до нього готуватися, особливо через цей карантин, мені здається, багато хто з нас наїли пузики. І я не виняток. Саме тому хотіла вам порадити класну дівчину. Вона чемпіонка України. Її звуть Валерія", - розповіла на відео донька Полякової.

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що 15-річна донька Полякової роздає гроші мами незнайомцям. Дівчина вирішила сходити в кінотеатр з друзями, і заодно розповісти шанувальникам про свій новий конкурс.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, донька Олі Полякової показала тата з лякаючим поглядом: "Таке відчуття".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова налякала недитячими питаннями: "Найболючіше".

Також портал Знай.uа писав, що оголена Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка: "Мама орає".