Ну що ж, дорогі наші читачі, уходить важкий 2020 рік, а разом з ним і все погане. У мільйонів людей по всьому світу великі надії на новий 2021 рік. Будемо зберігати в душі думку, що все буде добре.

А поки, у нас є прогноз від людини, яка знає відповіді на багато питань. Нумеролог Ірина Штепа розповіла, на що чекати після четверга, 31 грудня.

Про це нумеролог Ірина Штепа повідомила в мережі Facebook.

Нумерологія, фото: magic-daily.com.ua
Нумерологія, фото: magic-daily.com.ua

"Нумерологія дня: 31 грудня. (Місяць, який уходить. 17-те і 18-те місячна доба.) Сьогодні важливо розкрити в собі жіночність і м'якість, подбати про своїх близьких. Енергії дня співзвучні з м'якою, жіночої енергетикою, а це означає, що у вирішенні питань потрібно проявляти більше гнучкості.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Присвятіть цей день догляду за собою, за своїми близькими, за будинком, робіть подарунки, різні приємності. Робіть це просто так, від душі, не чекаючи відповідної реакції. Наповнюйте простір навколо себе доброзичливістю, коханням і це обов'язково вам допоможе домогтися бажаного.

Простежте за тим, щоб ваші внутрішні бажання відповідали вашому призначенню, були істинними і тоді ви отримаєте допомогу, і підтримку на своєму шляху. Милі леді, дозвольте сьогодні чоловікові бути вашим героєм. Дозвольте йому зробити якісь справи так, як він цього хоче, як він це бачить. Не звалюйте на себе всі справи і зніміть контроль над рідними і близькими. Дозвольте собі позалицятися.

У стосунках намагайтеся більше давати, обдаровувати. Як зі своїми коханими так і з просто знайомими людьми, колегами. Це потужний день в плані віддачі. У роботі важливо не втрачати усвідомленість у всьому, чим би ви не займалися.

Будьте зібрані і сконцентровані, уважно відстежуйте процеси, які відбуваються навколо – так ви зможете побачити рішення ситуацій, які Вас обтяжують. Зробіть так, щоб біля вас було затишно, по-домашньому. Щоб знайшлося місце всім, хто потребує вашої уваги.", - пише Ірина Штепа.

Публікація Ірини Штепи, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Штепи, скріншот: Facebook

Публікація Ірини Штепи, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Штепи, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Ведичний гороскоп на 2021 рік: цим знакам "Бичок" принесе удачу просто на блюдці, не прогав свій шанс.

Як повідомляв Знай.uа, парад планет 2020 і дата п'яти двійок: відомий астролог розшифрував зоряну карту "нової ери", загроза в минулому.

Знай.uа писав, легендарний Собор не подарував "диво": світу передбачили великі біди, вулкани і землетруси не найстрашніше.