У США легкомоторний літак впав на житловий будинок та загорівся, загинули три людини.

Авіакатастрофа сталася у суботу, 2 січня в містечку Ліон, штат Мічиган. Про це повідомляє CNN.

За повідомленням шерифа округу Окленд штату Мічиган, троє людей загинули після того, як легкомоторний літак врізався у двоповерховий житловий будинок за межами Детройта. В результаті аварії загинув пілот, а також двоє пасажирів повітряного судна.

На місці події почалася пожежа. У будинку, на який упав літак, живе сім'я з п'яти людей. Всі вони залишились живими - їм вдалось вийти з охопленої полум'ям будівлі.

Будинок розташований у містечку Ліон, приблизно за 40 миль на захід від Детройта.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ми такі щасливі, що ця сім'я врятувалася. Діти, мама і тато врятувалися. Жахливо так починати новий рік. Я дуже люблю їх ", - каже сусідка постраждалих Вікторія Біал, яка приїхала до свого брата на свята.

За даними FlightAware.com, літак прямував в аеропорт Нью-Гудзон з регіонального аеропорту округу Черокі в Кантоні, штат Джорджія, де він перебував з моменту прильоту, 29 грудня.

В момент аварії була невелика хмарність, однак значних погодних ускладнень, зокрема сильного вітру, дощу чи снігу, не було. Причини інциденту з'ясовуватиме авіаційна влада.

Нагадаємо, під Києвом розбився літак

Як повідомляв портал Знай.ua, літак з сотнями пасажирів збився зі шляху

Також Знай.ua писав, український літак розбився в Ірані одразу після зльоту