Пол Спірінгс, нідерландський мотоцикліст, який врятував життя індійцю Чунчунгуппе Шивашанкару Сантошу під час четвертого етапу ралі-рейду "Дакар"-2021.

Сантош впав з мотоцикла на 135-му кілометрі маршруту, а Спірінгс був першим, хто прибув на місце аварії і виявив індуса без свідомості. Відзначається, що близько лежав ще один мотоцикліст, з яким все ж було все в порядку, тому Пол кинувся рятувати Сантоша. Про це повідомляє видання "Motorsport".

"Коли я зупинив свій велосипед, незадовго до того, як вони потрапили в скелю, я натиснув аварійну кнопку. Потім я почав проводити реанімаційні заходи, а через п'ятнадцять хвилин прилетіли три вертольоти з організації. Вони змінили мене, але на цьому етапі я відчув, що його серце знову забилося. Я був дуже радий цьому", - поділився після фінішу Спірінгс.

Пол Спірінгс, скріншот: Youtube
Пол Спірінгс, скріншот: Youtube

Чунчунгуппе Шивашанкару був доставлений в передовий медичний пункт Аль-Дувадімі на вертольоті після прибуття медичної бригади. Повідомляється, що у Сантоша підозрюють травму голови. Далі чоловіка відправили до лікарні в Ер-Ріяді для подальшого медичного огляду.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медики згодом повідомили, що 37-річний гонщик знаходиться в штучній комі і в четвер пройде додаткове обстеження для визначення ступеня тяжкості травми.

Нагадаємо, Eminem розбитий горем: легенда репу потрапив у реанімацію з крововиливом у мозок

Як повідомляв "Знай.ua", новонароджена принцеса вивела матір з коми, від побаченого ридала вся лікарня: "Сила любові"

Знай.ua писав, мама шістьох дітей зі Львова перемогла коронавірус і посміхнулася українцям: "спасибі Богу і лікарям!"