Українці в День Соборності згадали подвиги Небесної Сотні

У День Соборності українці згадують ще одну важливу дату: 22 січня 2014 року були злочинно вбиті перші жертви Революції Гідності.

Сергій Нігоян, фото Facebook
Сергій Нігоян, фото Facebook

Під Кабміном помітили озброєного чоловіка з ножем і пістолетом

У Києві під Верховною Радою України в Печерському районі на вулиці Садовій був затриманий чоловік зі зброєю. У затриманого виявили ніж, а також предмет, схожий на бойовий пістолет, і патрони до нього.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чоловік зі зброєю під ВР, фото: Facebook
Чоловік зі зброєю під ВР, фото: Facebook

Зеленський терміново зібрав нараду в Харкові: "Коли 15 людей гине, завжди є відповідальні"

Володимир Зеленський провів нараду з приводу механізмів запобігання надзвичайним ситуаціям. Президент приїхав до Харкова через пожежу в нелегальному будинку для літніх людей. На думку Зеленського, винні в трагедії повинні понести покарання.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Нардепи хочуть ввести покарання за кондиціонери

Одним з найсвіжіших документів післяноворічного періоду в Парламенті став також законопроєкт № 4619, який передбачає запровадження адмінвідповідальності за виведення конденсату від кондиціонерів, розміщених на фасадах будинків.

Кондиціонери, фасад будинків - фото lotsia.com.ua
Кондиціонери, фасад будинків - фото lotsia.com.ua

Українське "Дизель Шоу" продалося каналу країни-агресора: скоро прем'єра

Українська гумористична команда і головний противник "Кварталу 95" в цьому терені "Дизель шоу" з'явиться на російському телебаченні.

8 лютого 2021 року відбудеться прем'єра "міжнародного комедійного хіта" на телеканалі "Че!". В Інтернеті з'явилося відео з рекламою проєкту, де ні слова не йдеться про те, що передача має українське походження.