Скандальний український боксер Іван Редкач, який "прославився" тим, що вкусив свого опонента по рингу, виклав в мережу дивне відео.

Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись уродженець Сумщини був вельми успішний на аматорському рівні. Український боксер також встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) у 2014-му році.

Боксер останнім часом все частіше стає героєм новин. І справа не в спортивних досягненнях: Редкач не соромиться говорити все, що спаде на думку, і не раз "прославився" своїми скандальними висловлюваннями.

А за сторінкою Івана Редкача в Instagram стежать сотня тисяч людей, і він не втомлюється їх розважати кадрами зі свого життя.

Та цього разу боксер вирішив зазирнути у чужу "брудну білизну". Боксер виклав дивне відео, у якому невідомий молодий чоловік, обнімаючи перелякану дівчину, дає інтерв'ю. Хлопець на камеру розповідає, як познайомився з коханою. Виявляється дівчина працювала проституткою, і вперше вони зустрілись, коли прийшла до хлопця за викликом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пару раз її викликав, потім відібрав її від усіх. Тобто викликав її постійно, платив за неї гроші, щоб вона ні з ким іншим не була", - розповідає хлопець.

Хто є героями відео і навіщо Редкач виклав його на свою сторінку - невідомо.

"Кохання під ключ. Всім Love", - прокоментував відео боксер.

Нагадаємо, український боксер Редкач покусав суперника Гарсію

Як повідомляв портал Знай.ua, Іван Редкач порушив карантин в Лос-Анджелесі, вирішивши влаштувати пробіжку по пляжу Санта-Моніки.

Також Знай.ua писав, Івана Редкача відсторонили від боїв за укус суперника