З Російської Федерації прийшли цікаві новини світу шоу-бізнесу і політики. Так, на фоні протестів в Росії, в суботу, 23 січня, відома радянська і російська співачка Алла Пугачова відписалася від свого колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Зникнення Кіркорова в списку користувачів Пугачової помітили пильні шанувальники. Про це стало відомо завдяки діям зірок в мережі Instagram.

Пошук на сторінці Алли Пугачової, скріншот: Instagram
Пошук на сторінці Алли Пугачової, скріншот: Instagram

На думку користувачів соцмереж, це безпосередньо пов'язано з тим, що напередодні мітингів у Росії Філіп Кіркоров виступив з відкритою підтримкою Володимира Путіна.

Філіп Кіркоров, instagram.com/fkirkorov
Філіп Кіркоров, instagram.com/fkirkorov

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Минулий рік нам дав стільки проблем і складнощів, що зараз всі повинні бути єдині з нашим лідером", — написав співак у своїх соцмережах.

Разом з тим Кіркоров не припинив стежити за профілем колишньої дружини. Алла Пугачова ніде публічно не коментувала своє ставлення до мітингів, до яких закликав Олексій Навальний.

Також варто нагадати нашим читачам, що російська співачка Лоліта Мілявська записала відеоповідомлення, в якому вона описала приклади несправедливості в сучасній Росії і звернулася з проханням до влади не реагувати на мітинги за білоруським сценарієм. Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раніше повідомляли, Лоліта розповіла про загибель близьких і стала на захист мітингувальників.

Як повідомляв Знай.uа, протести в Росії на підтримку Навального до Майдану не дотягнули - зійшлися на 2 тисячах.

Знай.uа писав, на масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше: спецтехніка на шляху до Москви.