Стало відомо, що в Канаді перукарні креативно вирішили обійти карантинні обмеження.

Про це стало відомо завдяки телеграм-каналу Perepichka News.

Повідомляється, що в Канаді перукарні заради виживання почали називати стрижку кастингом і записувати те, що відбувається на камеру.

джерело: Perepichka News
джерело: Perepichka News

"Можна вічно дивитися на вогонь, воду і те, як бізнес обходить карантинні обмеження. Приклад з Канади, де перукарні заради виживання почали називати стрижку кастингом і записувати те, що відбувається на камеру. Не вистачає тільки головного атрибута справжнього кастингу",- йдеться в повідомленні каналу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Perepichka News, скріншот
Perepichka News, скріншот

"Woodman Casting X вже не той ((", " Камон, в Києві хлібні забиті під зав'язку, все за столами і без масок з посудом точно не формату to-go, А ви про карантинні обмеження...", "Друга фотка:🗿", - коментували підписники каналу.

скріншот коментарів
скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківська підземка тріщить по швах у пік пандемії, пруть натовпами: "хочуть, щоб метро закрили?". У мережі показали фотографії харківської підземки в годину-пік. Все це під час локдауна, у людей не виходить дотримуватися правил.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Франківчан обурили подвійні стандарти локдауну: горілку можна, а іграшки - під забороною. Жителі Івано-Франківська розповіли, що думають про локдаун, який в Україні ввели з 8 по 23 січня.

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі антисептики потрапили під заборону разом зі шкарпетками, городяни в люті: "Локдаун або маразм?". У Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.