Популярна 36-річна українська виконавиця, а також тренер шоу "Голос країни" і ведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Однак зараз вона захоплює нову платформу — Patreon, де буде публікувати ексклюзивні матеріали. Для гостей на своїй сторінці вона приготувала відео-інструктаж, що її фанати зуміють знайти на просторах її нової сторінки.

Тіна Кароль, скріншот: Vimeo
Тіна Кароль, скріншот: Vimeo

"Привіт! Тепер у мене Свій Patreon. Це платформа, де ти знайдеш мій ексклюзивний контент, погнали. Пішли кави пити. Як пишуться пісні, як створюються Live-аранжування, як створюється світ музики. Мінусовки, стеми для реміксів, live-версії пісень, лайфхаки для вокалістів. Почуй нові пісні, Нові релізи, побач нові кліпи раніше всіх. Неопубліковані фотографії, фотографії великого розміру в шарах для арту. Закулісся завжди цікавіше, хочеш ексклюзивний контент з бекстейджу? За мною іноді шпигують, я тебе запрошую побачити щось особливе. Те, що ти не зустрінеш ніде-тільки на Patreon, тільки у мене. Підписуйся", - розповіла вона у відео, на якому періодично з'являлися цікаві кадри з її ногою, з фотосесій і студії звукозапису.

У підписі до цього відео Тіна Кароль зазначила, що оновлення будуть відбувається щовівторка, четверга та суботи. Patreon, за її словами, дасть можливість шанувальникам бути ще ближче до співачки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, фраза Тіни Кароль стала мемом, а вона тільки рада: "А куди я прийшла?"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль у сукні Афродіти заінтригувала українців: "Черговий скандал"

Знай.ua писав, Кароль на " Голосі країни" розтанула перед гарячим конкурентом Балана: "Вони ж друзі"