Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. Сьогодні, 30 січня 2021 року, українець заявив, що був VIP-клієнтом цього банку, а рахунок відкрив ще 14 років тому. Всі ці роки у нього були відсутні будь-які нарікання на роботу "Приватбанку", проте цього року ситуація змінилася.

Він розповів, що сім'єю вирушили подорожувати в Європу, взяли з собою деяку суму грошей, а інші залишили в банку, для безпеки. Українець зазначив, що таким чином зберігається можливість перевести гроші на свій рахунок в Європейському банку.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube

"Прийшли у відділення ПриватБанку, де менеджер нам люб'язно розповіла, що можемо спокійно покласти гроші на рахунок, і в майбутньому за допомогою SWIFT платежу перевести на свій рахунок в Європейському банку. Чесно попередила про ліміт в 400 тис. грн для SWIFT платежу. тобто якщо сума переказу в рік буде менше ніяких проблем у вас не буде, так було сказано! Але на ділі все йде зовсім інакше. Минулого року перевів 5 тис на свою карту без зайвих питань. У січні спробував перевести ще 5 тис, і тут отримую відмову. У причині зазначено, надайте довідку про доходи на суму 10 тис у.е... Пишу на підтримку, на що хамуватий співробітник на ім'я Олександр каже, Ви ж минулого року перевели 5 тис, ось за них тепер і відзвітуйте мені", — написав користувач у своєму відгуку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Українець відповів, що не має наміру давати жодних звітів, адже це лише банк, а не податкова. У підсумку нічого клієнт не отримає, виходячи з відповіді представника служби підтримки, поки не надасть довідку про доходи. Чоловік заявив, що "ПриватБанк" не виконує свої зобов'язання, але будь-якими способами вмовляють залишити гроші в їхньому банку.

"Перевів гроші в інший банк, і без проблем провів SWIFT платіж. Дружина теж не змогла перевести гроші, на перший же запит отримала таку ж відповідь. Так от, не Шановні власники Привату, Ви завдяки своїй жадібності, або некомпетентності співробітників, позбулися двох VIP-клієнтів ... хоча для вас це схоже порожній звук. P. S. При відкритті рахунку в Європейському банку, нас не змушували фотографуватися зі своїми картами. Мабуть для власників Привату будь-який клієнт апріорі шахрай! Думай-те", - підсумував українець.

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін
Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

З боку "Приватбанку" відповідь ще не була дана.

Нагадаємо, масовий збій у Приватбанку? Банкомати "з'їли" картки і списали гроші з рахунків

Як повідомляв "Знай.ua", українець став жертвою шахрайства з карткою ПриватБанку: "Списали гроші без підтвердження"

Знай.ua писав, українці скаржаться на ПриватБанк: залишають без грошей закордоном, навіть квиток додому не купити