Українці заборгували мільярди гривень за комуналку: тільки за газ 31,5

заборгованість населення України за комунальні послуги сягнула близько 73 мільярдів гривень. Найнижчий рівень оплати послуг житлово-комунального господарства (ЖКГ) виявили в Одеській, Харківській, Луганській, Дніпропетровській, Донецькій та Херсонській областях.

Маршрутка, фото: Facebook
Маршрутка, фото: Facebook

Водій виволік школяра за ноги з маршрутки: "Не спрацював проїзний"

У Південно-Сахалінську, який розташовується на території Далекого Сходу Російської Федерації, на північ від Японії, водій громадського транспорту витягнув дитину за ноги з маршрутки.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Протести в Росії, кадр з відео
Протести в Росії, кадр з відео

Росіяни вийшли на протести 31 січня проти Путіна, поліція перекрила транспорт

У Російській Федерації другі вихідні поспіль тривають протести громадян, що вийшли на акції на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Вони як завжди почалися зі східних регіонів: Владивосток, Хабаровськ, Томськ, Якутськ, Іркутськ і Єкатеринбург. Згодом зіткнення з представниками правоохоронних органів почалися і в Москві з Санкт-Петербургом.

Юлія Началова, фото: Facebook
Юлія Началова, фото: Facebook

Юлії Началовій могло би виповнитися 40: якою була світла і життєрадісна співачка

Російська співачка Юлія Началова пішла з життя навесні 2019 року. Однак багато друзів і фанати досі не можуть змиритися з такою втратою. У неділю, 31 Січня, артистка могла б відсвяткувати своє 40-річчя, але доля розпорядилася інакше.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Учням спростили перебування в школі: менше "домашки" і скасування чергування

З 1 січня 2021 року в Україні набув чинності новий санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, затверджений наказом Міністерства охорони здоров'я № 2205. Санітарний регламент вніс ряд змін в організацію освітнього простору в школах.