Український художник прокотився з Тіною Кароль в ліфті і похвалився в соціальних мережах.

Відповідне фото з'явилося на сторінці співачки в Instagram.

Відома українська співачка Тіна Кароль вражає українців не тільки своїм чарівним голосом, а й тим, наскільки відкрито вона ставитися до своїх фанатів. Вона часто хвалиться творчістю своїх фанатів, яке вони присвятили їй, або смішними відеороликами з її участю.

Цього разу Тіна Кароль репостнула історію відомого Дніпровського художника Сергія Тихова, який нещодавно намалював портрет на її честь. На фото чоловік постав з потретом виконавиці, який він везе ку-то в ліфті.

"катаємося тут з Тіною", - написав Сергій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сторіс Тіни Кароль / скріншот
Сторіс Тіни Кароль / скріншот

У той же час на сторінці художника в Instagram можна знайти ціле відео, на якому він показав весь процес малювання портрета Тіни Кароль.

Фанати гідно оцінили творчість художника захопленими коментарями. Без слів не обійшлася навіть сама Тіна Кароль.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Тіна Кароль підкорила найгарячішими вбраннями на"Голос країни". Шанувальники Тіни Кароль вирішили порівняти її найрозкішніші вбрання.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом романі: "Покинула чат". Співачка вирішила по-своєму відповісти на коротеньке інтерв'ю.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль станцювала на ліжку в одній білизні.