Українська співачка Тіна Кароль представила фанатам нову підвіску, яка стала відсиланням до її недавнього кліпу "Знайти своїх".

Відповідне відео зірка опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Відомо, що Тіна Кароль радує шанувальників не тільки неперевершеним голосом, а й унікальними речами. У зірки навіть є свій магазин, де вона продає речі, безпосередньо пов'язані з її творчістю.

Після нещодавно представленого кліпу-трилогії "Знайти своїх", зірка випустила підвіску у вигляді сокири з відповідним написом від ювелірного заводу"Укрзолото". Щоб презентувати оригінальну підвіску, виконавиця приміряла її на собі і трохи попозувала для відео.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що дану прикрасу вже можна придбати на сайті "Укрзолота", проте вона доступна лише за попереднім замовленням. Купити срібну підвіску" знайти своїх " можна за 800 гривень.

Підвіска "Знайти своїх" / скріншот
Підвіска "Знайти своїх" / скріншот

Нагадаємо, що Тіна Кароль підкорила найгарячішими вбраннями на"Голос країни". Шанувальники Тіни Кароль вирішили порівняти її найрозкішніші вбрання.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом романі: "Покинула чат". Співачка вирішила по-своєму відповісти на коротеньке інтерв'ю.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль станцювала на ліжку в одній білизні.