Віник - дуже важливий помічник в будь-якому господарстві. Не дивно, що з ним пов'язано стільки прикмет. Багато людей вважають, що якщо правильно поводитися, то можна забезпечити щастя і гармонію в будинку.

Віник з натуральних матеріалів варто регулярно оновлювати - це не тільки приверне позитивну енергію, але і захистить про розмноження бактерій. Старий інвентар не можна викидати у вікно - це погана прикмета. Краще винести його подалі від будинку, щоб ніхто не зміг його використовувати. Не треба віддавати віник сусідам і друзям і у них не беріть їх.

Якщо ви йшли з новим віником і зустріли рибалки, він повинен вас вилаяти, щоб у нього була вдала рибалка. Якщо під час підмітання новим віником він падав, потрібно було загадати бажання, яке в короткий термін повинно було здійснитися. Щоб в будинку водилися гроші, новим віником потрібно замести трохи сміття з вулиці порога будинку.

Якщо після прибирання на підлозі помітили прутик з віника, потрібно чекати гостя. Якщо дитина взяла віник і почала прибирати, це ознака, що скоро до вас навідаються родичі. Після непроханих гостей потрібно підмести і вони більше вас не потурбують. Підмітати після бажаних гостей не можна, тому що таким способом ви помітите їм дорогу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ні в якому разі не можна бити віником. Домашні тварини можуть захворіти, діти перестануть рости, а дорослі почнуть худнути. Крім того, бити тварин і дітей жорстоко, протизаконно і ніколи не призводить до гарних наслідків.

Проте, не ставтеся до прикмет занадто серйозно, і особливо не давайте їм псувати ваше життя. Можливо, якщо прикмети дуже часто вас турбують або засмучують, спробуйте поговорити про це з людьми, яким ви довіряєте.

Нагадавши, Незамінний помічник в будинку: прикмети і забобони про віника.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Харлан розповіла про забобони спортсменів.

Також "Знай.uа" писав, що Погані прикмети: що трапиться, якщо віддати свої речі іншим людям.