Аліна Гросу жорстко відповіла на нападки Олі Полякової: "Нехай заздрить мовчки"

Аліна Гросу відреагувала на висловлювання Олі Полякової на шоу “Маска”, у якому старша співачка насмішливо відгукнулася про головний хіт часів початку кар'єри молодшої, але не менш досвідченої колеги.

Аліна Гросу, фото Інстаграм
Аліна Гросу, фото Інстаграм

Ощадбанк забрав в українки гроші й не повертає: "Здавала виручку і термінал відключився"

Українцям варто бути обачними при поповненні картки або рахунку у терміналі Ощадбанку — у випадку технічних проблем повертати гроші буде доволі складно. Саме таку історію розповіла жителька Вінницької області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ощадбанк, скріншот відео
Ощадбанк, скріншот відео

Встановлюємо ліміт і блокуємо карту: у ПриватБанку розповіли, як захиститися від шахраїв

У ПриватБанку розповіли, як уберегти свою карту від шахраїв і непередбаченого списання коштів. В першу чергу у фінансовій установі порадили перевірити наявність / актуальність підписок в магазинах App Store і Google Play. Якщо ви помітили небажану підписку або таку, на якій закінчився безкоштовний пробний період, ви можете її зупинити.

Банкомат ПриватБанку / скріншот з відео
Банкомат ПриватБанку / скріншот з відео

Як "остудити" платіжку, якщо вдома холодні батареї: чіткий план дій

Не секрет, що абсолютно в кожен опалювальний сезон знаходяться українці, навіть цілі райони, які страждають від холодних батарей в своїх будинках і квартирах. Причини такої ситуації можуть бути різними, проте найчастіше люди просто скаржаться на холод.

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

Новий карантин не за горами: які обмеження чекають на українців з 24 лютого

З 24 лютого в Україні почнуть діяти нові карантинні обмеження, які поділять країну на "зони". Згідно з новим рішенням уряду, з 24 лютого на території всієї України знову введуть "жовту зону" епідеміологічної небезпеки. Надалі регіони будуть перезоновані відповідно до ситуації захворюваності на коронавірус COVID-19.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Експрем'єр Розенко хоче одружитися з "чудовиськом": Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на монстра з "Шрека"

Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віцепрем'єр-міністра Павла Розенка показала, що на ранок вона не перетворилася з "чудовиська" на "принцесу". Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото Instagram
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото Instagram