Скандальна українська відеоблогерка Анастасія Покрищук показала, скільки сантиметрів ковбаси може вмістити у себе в роті.

Відповідне відео з'явилося в її insta-stories.

Анастасія Покрищук відома в соціальних мережах завдяки своїй любові до пластичних операцій і відсутності сорому. На її сторінці в Instagram можна побачити масу відеороликів, де вона відповідає на різні питання інтимного характеру. При цьому, блогерка абсолютно не соромиться і навіть розповідає непристойні жарти.

Цього разу Анастасія пішла далі: вона взяла участь у челленджі російської блогерки Вікторії Рахматуліної, спробувавши помістити в роті якомога більше ковбаси. Таким чином дівчата вирішили розіграти місце на одному з курсів. Суть конкурсу проста: необхідно якомога глибше засунути в горло довгастий предмет, зробити це яскраво і опублікувати в сторіс.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Рахматуліної досить непогано вийшов трюк: вона практично повністю засунула в рот цілий кабачок, хоч і злегка поперхнулася. А ось у Покрищук справи йдуть гірше: дівчина спробувала пропхати в горло палицю ковбаси, проте спроба не увінчалася успіхом: "Я бездарність".

Нагадаємо, що перероблена пацанка Покрищук налякала чоловіків "біцухою": "не туди вставили".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук показала фотографію до пластичних операцій.

Також Знай.uа писав, що сама перероблена Пацанка Покрищук показала себе в 18 років без пластики.