У середу, 24 лютого, легендарний український хореограф Григорій Чапкіс відзначає велику дату - вічно молодому та енергійному Чапкісу виповнюється 91 рік.

Найдосвідченіший із суддів шоу "Танці з зірками" зустрічає цей день у лікарні, але величезна кількість привітань має додати йому сил і здоров'я. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Григорій Чапкіс, фото: persha.kr.ua
Григорій Чапкіс, фото: persha.kr.ua

Нагадаємо, що минулого року на своє 90-річчя Григорій Чапкіс зізнався, що одружився вчетверте. Однак за останні місяці стан здоров'я Чапкіса значно погіршився.

Нещодавно український культурний діяч Олег Мельник повідомив тривожну новину про стан здоров'я відомого українського хореографа Григорія Чапкіса. За словами Мельника, Чапкісу необхідна підтримка, і здаватися легендарний артист не збирається.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Григорій Чапкіс, фото: скріншот з відео
Григорій Чапкіс, фото: скріншот з відео

Рівно рік тому Григорій Чапкіс поділився: "2020 рік зіграв головну роль в історії мого життя. По-перше, я відсвяткував 90-річчя І моє життя відновилося, я одружився в цьому році. І я придбав квартиру. Я намагаюся бути гідним тієї жінки, яка присвятила мені свої роки на заході мого життя".

Про те, хто його нова дружина, артист не говорить. Відомо лише, що вона молодша Григорія на 51 рік і є ровесницею його онучки - 39-річної Ганни Саффрончік. Григорій Чапкіс до цього вже тричі був одружений і має двох дітей (доньку і сина) та двох онучок.

Справжньому Маестро з усією душею бажаємо міцного здоров'я і якнайшвидшого одужання. Як кажуть його шанувальники, потрібно помолитися за швидке одужання Григорія. Також потрібно вірити, що мільйони українців невдовзі знову дивуватимуться його бадьорості духу і оптимізму.

Раніше повідомляли, Григорій Чапкіс опинився під наглядом медиків - українців просять про допомогу: "Помолимося...".

Як повідомляв Знай.uа, син тяжко хворого Чапкіса налякав українців: "Помоліться за батька".

Знай.uа писав, син 90-річного Чапкіса закликав українців молитися, батько у важкому стані: одна надія на Бога.