Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз, 25 лютого 2021 року, виконавиця продовжує підкорювати простори всіма відомого "ClubHouse", який зараз є дуже популярним. Могилевська заявила, що зустріч в одній з кімнат відбудеться вже сьогодні. В Instagram Stories знаходиться посилання, а два вільних запрошення можуть отримати ті, хто зуміє написати класне біо, яке згодом буде опубліковано в описі її нового профілю.

"Поки там порожньо... Поїхали, чекаю коментарі:)", - написала Наталія Могилевська у підписі до публікації.

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram

"Шкода що не у всiх є можливість приєднатися... додаток тільки для яблук (((", "Що таке біо?", "Легенда Олексіївна, найкраща співачка України, продюсер, автор книг, телеведуча", "На жаль у нас в google play немає такого!(", "Мені дуже подобається вчитися у вашій школі талантів💕", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Могилевська)

ClubHouse є соціальною мережею, заснованою на подкастах і голосових чатах, де Наталія Могилевська планує розповідати про творче та особисте життя. Ця програма стала дуже популярною завдяки одному з найбагатших людей на планеті - Ілону Маску.

Нагадаємо, 45-річна Могилевська посварила українців сміливим відео: "Пережували і виплюнули вже"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська зіткнулася з несправедливістю і попередила українців

Знай.ua писав, 45-річна Могилевська "проміняла" мільйонера на 71-річного Поплавського: "Ми худнемо"