Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков були чудовою молодою парою - принаймні, у цьому переконані користувачі соцмереж.

В мережу потрапила унікальна світлина 1986 року. На ній зображені зовсім молоді Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков. Ця світлина з часів їхніх романтичних стосунків. На дочці Пугачової - червона сукня і великі сережки, волосся накручене. Її обранець має більш імпозантний вигляд: довге волосся до плечей, сорочка розстібнута на верхні ґудзики і широка посмішка. Здавалося б, образ співака так само простий як і в Крістіни, просте від нього складно відвести погляд.

Крістіні на цій світлині 15 років, Володимиру - 18. Їхній спільний син Нікіта з'явиться у 1991 році. Пара була разом до 1996 року. Незважаючи на розставання, вони завжди з теплотою згадують свої стосунки і завжди наголошують на любові до спільного сина.

"Класна пара була, немов створені одне для одного. Не вберегли", - сумують по тим часам користувачі інстаграму.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Наступні стосунки співачки розпочне відразу після розриву з Пресняковим. Хоча в них у неї народиться ще один син, вони також завершаться розривом. Пресняков також матиме ще два шлюби, один з яких розпадеться, тоді як другий триватиме по нині - у шлюбі зі співачкою Наталією Подольською чоловік виховуватиме двох синів.

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте "помахала ручкою" прямо на день народження чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", фігура дочки Пугачової Орбакайте не вразила журі"Маски".

Також "Знай.uа" писав, що Пугачова зробила Кіркорову боляче - навіть Навальний допоміг.