У Києві в неділю, 9 вересня, протягом дня можлива гроза. Про це повідомляється на сайті КМДА з посиланням на Укргідрометцентр.

"Сьогодні в Києві хмарно з проясненнями, місцями короткочасний дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с, температура вдень 22-24 градусів", – йдеться у повідомленні.

У КМДА порадили киянам не ховатися під високими деревами, не сидіти на галявинах, не ховатися під скелями, не ходити по відкритій місцевості в мокрому одязі, не ходити щільною групою, не купатися.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Україну очікує тепла погода у вересні, адже середньостатистична температура повітря буде на 1-2 градуси вище норми. Тому в перший місяць осені буде переважати ще літнє тепло, однак час від часу регіони будуть накривати дощі.

Про це повідомила заступник начальника відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня.

За її словами, в деяких регіонах України температура може досягати навіть 38 градусів тепла.

Крім того, вона додала, що стихія восени буде вести себе по-різному. Так, синоптик зазначила, що теплі періоди будуть змінюватись на холодні і навпаки.

Також ми повідомляли, що в найближчі дні погода в Україні вразить розмаїттям. Одні області заллють дощі, а в інших українці будуть знемагати від спеки. Синоптики уточнили прогноз погоди для регіонів на початок тижня.

Майже по всій території України збільшиться хмарність, так як у найближчу добу погоду визначатиме поле зниженого атмосферного тиску. І хоча тепле повітря поки що не збирається залишати країну, денна температура стане більш осінньою.

У повідомленні говориться, що опадів на території країни не передбачається, лише у західних, Одеській та Миколаївській областях місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, справжньої суворої осені залишилося чекати недовго.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" погода моторошно зіпсує плани українців.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Україну очікує тепла погода у вересні, адже середньостатистична температура повітря буде на 1-2 градуси вище норми.