У Києві під приміщенням КМДА зібралися представники організації "АвтоЄвроСила", які відстоюють інтереси власників машин на іноземних номерах.

Як повідомляє спеціальний кореспондент "Знай.ua" з місця подій, вдалося зафіксувати момент із димовою шашкою – на фото її можна помітити.

Один із учасників масового мітингу Микола зазначив: це символізує той факт, що з машинами простіше зробити замість розмитнення – краще вже спалити, аніж погодитися на такі умови.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, вимоги протестувальників лишаються незмінними, стосуються перегляду закону про ввезення та транзит "євроблях", а також процедури офіційного користування на території України.

Дивіться: Власники "євроблях" погрожують продовжувати мітинги у центрі Києва

Нагадаємо, озвірілі колектори викинули киян із власної квартири. Як повідомляв "Знай.ua", п'яний відчайдух влаштував у київському метро моторошне шоу. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено список небезпечних водойм Києва.