Співачка Катерина Бужинська останнім часом мало з'являється на публіці і веде досить закритий спосіб життя. Сьогодні вона успішна жінка, зразкова мама і щаслива дружина, однак так було в її житті далеко не завжди.

Катерина Бужинська, фото: скріншот з відео
Катерина Бужинська, фото: скріншот з відео

Шокуючі подробиці минулого королева української естради розповіла у інтерв'ю виданню "Факты и комментарии".

Катерина вважає, що ранній шлюб був її головною помилкою - у 19 дівчина ще не є зрілою особистістю і не знає, як вирішувати проблеми і домовлятися в стосунках.

Катерина Бужинська, фото: Факты и комментарии

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зі своїм першим чоловіком Юрієм Квеленковим юна Катя познайомилася, коли їй було усього 15 років. Тоді вона брала участь в одному з пісенних конкурсів, а майбутній коханий був членом журі.

"Іскра" між молодими людьми проскочила одразу, все було як у казці - знайомство, подарунки і романтичні побачення. Згодом дівчина переїхала до коханого і вийшла за нього заміж. Щасливий з першого погляду шлюб зірки тривав вісім років. На заваді щастю стали банальні ревнощі.

"Мій чоловік був чоловіком дуже темпераментним і любив красивих жінок. Не було випадку, щоб поруч пройшла красива жінка і він не подивився на неї. Йому потрібні були всі жінки, а мені було боляче через це. Ми розлучилися, тому що я ревнувала і не могла впоратися з цим", - розповідає тепер уже з посмішкою Катерина.

Катерина Бужинська, фото: Факты и комментарии

"Я зрозуміла, що чоловік - в хорошому сенсі слова тварина. Потрібно прощати чоловіків і розуміти, що це їхня природа, що, зраджуючи, вони віддають тільки тіло, але не душу", - дала артистка пораду жінкам.

Нагадаємо, Бужинська пояснила головні обряди українців на Старий Новий Рік: ворожіння, щедрівки та магічні ритуали.

Як повідомляв портал "Знай", Melovin у жалобі розповів про наболіле

Також "Знай" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це чекає всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю