Популярна українська журналістка та телеведуча каналу 1+'1 Марічка Падалко активно спілкується з аудиторією та часто ділиться з прихильниками подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разі на своїй сторінці в Instagram Марічка виклала відео, на якому разом із дітьми готувала святкову паску.

Ведуча поділилася простим рецептом, який, як обіцяє Падалко, "спрацює" в кожної господині.

"Це доволі простий рецепт, хоча для мене дріджеве тісто - це завжди сумніви «вийде - не вийде». Так, ось цей рецепт в мене вийшов стільки разів, скільки пробувала. Можете перевірити самі. Зберігайте і пробуйте 😀", - пише Марічка.


ЩО ПОТРІБНО:

🥚🥚🥚3 яйця
🍬200 г цукру
🥛150 мл молока
🧈200 г масла
🍨Ванілін (щіпка)
🌕Куркума (як барвник на Ваш розсуд)
🍞600 г борошна
🍒300 г сухофруктів
💘1 пакет сухих дріжджів

ПРИГОТУВАННЯ:

Заливаємо окропом сухофрукти - це можуть бути виключно родзинки, або ж суміш - в моєму випадку були родзинки із сушеною вишнею. За півгодини зливаємо воду і даємо висохнути

1. Всі інші інгредієнти складаємо в миску чи чашу комбайну. В останню чергу додаємо борошно і поверх нього посипаємо сухі дріжджі і легенько перемішуємо із борошном (див. відео). Далі замішуємо тісто повністю

2. Коли головні інгредієнти добре перемішалися, додаємо сухофрукти і далі продовжуємо місити. Коли родзинки почнуть «відходити» від тіста, ніби хочуть «втекти» - це гарна ознака того, що тісто «готово»!

Популярні новини зараз

Збіднілі на локдаунах українці почали продавати повітря по 40 грн: заробляють, як можуть

Андре Тан пояснив, що буде модно навесні і влітку 2022 року: сукні-сітки, взуття на платформі та футляри

Антоніна Матвієнко показала свою маму у 24 роки: "Боже, яка красуня"

Олег Винник втратив близьку людину, бо не зміг оплатити операцію: "У мене цих грошей не було"

Показати ще


3. Накриваємо плівкою і ставимо в тепле місце на 1-1,5 години. Я для цього використовую духовку за температури 40С

4. Коли тісто збільшилося в об’ємі і набуло повітряної текстури, знов його вимішуємо і наповнюємо ним наполовину формочки до випікання, змащені олією

5. Вдруге відправляємо тісто на «зігрів», але тепер лише на 30 хв

6. Далі виставляємо температуру в духовці на 170С і випікаємо годину. За півгодини температуру можна зменшити до 160 С.

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12".

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину: "батьки голосно цокаються".