Співачка, музикант та фронтвумен гурту [O] Ольга Чернишова вирішила не відкладати задумане через карантин та вдома створити разом з колективом дещо особливе. Вона впевнена, що навіть в умовах обмежених можливостей можна працювати і далі. Тому 12 травня гурт випустив нове відео на пісню "Золота пора". Кліп повністю був знятий онлайн на телефон - усі зйомки відбувались дистанційно, не порушуючи правил самоізоляції.

Знай.ua поспілкувався з Олею про те, що надихнуло її на роботу в період затишшя, які плани у колектива на літо та чи готова вона змінити свою фірмову зачіску.

Ольга Чернишова з гурту [O], фото з особистого архіву артистки
Ольга Чернишова з гурту [O], фото з особистого архіву артистки

Олю, зараз непростий період для музичної індустрії - затишшя через карантин, не рахуючи онлайн концертів. Що вас надихнуло рухатися далі та спробувати щось нове?

У нас просто були плани, і ми їх вирішили не відкладати. А затишшя триває паралельно. Мене іноді збиває з ніг і з пантелику темп великого міста. Так хочеться все встигнути: і попрацювати, і повчитися, і в гості піти, і на концерти-вечірки потрапити. А ще спортом займатися, рости в професії - для цього теж потрібно купа часу. А ще хочеться сім'ю створити - тоді графік буде ще більш щільним (посміхається).

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тому я ловлю момент і намагаюся більше проводити часу за неквапливими заняттями - в тиші і спокої муза починає говорити голосніше.

Гурт [O] разом з проєктом #shootathome зняв відео на пісню "Золота пора"

Яким бачите літо для себе та гурту? Які зміни вніс карантин?

Чесно кажучи, не уявляю, яким буде літо. Хочу бути готовою до будь-яких змін. Ми вже знаємо, що фестивалі переносяться, сподіваюсь, невеликі концерти будуть. Якщо й ні - не страшно, ми використаємо цей час для нових пісень, нового бачення.

Зміни полягають у повній відсутності концертів. Але, як кажуть, що Бог дає, то все на краще. Стараємося повернути обставини собі на користь (посміхається).

Гурт [O], фото надане колективом
Гурт [O], фото надане колективом

Хоча гурт [O] вже неможливо уявити без вокалістки саме з таким образом, та чи є у вас жага до змін? Чи не хочеться вже "скинути" дреди та зробити нову зачіску?

Жага до змін зачіски у мене, звісно, є. Я б хотіла перепробувати всі афро-плетіння і навіть справжні дреди. Це так красиво і практично! Ми подумали, що можемо заплутати глядачів, якщо часто мінятимемо образ. Проте, зміни внутрішні вимагають і зовнішніх змін, тому цей день не за горами, думаю.

Скільки часу ви вже з дредами. Цікаво, наскільки важко доглядати за таким волоссям?

З сенегальськими косичками я вже три роки, з часу випуску першого ЕР. Це не дреди, тут інша технологія плетіння, вона дозволяє розплітати і заплітати їх знов. Тому волосся залишається в хорошому стані, особливо якщо як слід доглядати за ним: робити маски, скраби, масаж шкіри голови.

Немає необхідності робити такі процедури часто. З косичками мити волосся можна рідше, і це дуже зручно. Майстер чи майстриня пояснить всі заходи гігієни.

Нагадаємо, гурт [O] брав участь у Національному відборі на Євробачення 2020 з піснею "Там, куди я йду". Колектив виступив у першому півфіналі, але не пройшов у фінал.

Також повідомлялося, що гурт [O] вкрав зірку Вєрки Сердючки та вирушив до сонячної Іспанії.