Відома українська супермодель Сніжана Онопка звинуватила чоловіка в домашньому насильстві. Дівчина заявила, що чоловік-тиран жорстоко побив її. Сніжану знають всі, хто хоч трохи цікавиться модою, вона була зіркою показу Chanel, Yeezy Season, Giorgio Armani, Balmain, Dolce&Gabbana та сотні інших шоу починаючи з 2005 року. Але зараз життя 33-річної моделі – це страх, загрози і суди, а ще переживання за своє майно. Про це жінка розповіла в інтерв'ю виданню Super.

За словами Онопко, її чоловік – бізнесмен з кримінальних хронік Микола Щур, не раз бив її, забороняючи навіть лікарям розповідати про побої, їй доводилося брехати, що вона впала зі сходів. Модель багато разів намагалася втекти з будинку від чоловіка-тирана. До речі, її чоловік свого часу вже відсидів за рейдерське захоплення вуличних кіосків. А тепер Сніжана в процесі розлучення з ним, і поки живе у своїй квартирі в Києві на самоізоляції. "Мій чоловік погрожував мені тим, що моя мама буде харкати кров'ю, що я приповзу до нього на колінах без всього", — розповіла Сніжана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Києві суд виніс перший вирок за домашнє насильство.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Дніпрі у домашніх тиранів відберуть квартири.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові борються за життя жертви домашнього тирана.