Відома російська співачка Алсу рівно двадцять років після Євробачення, де тоді здобула "срібло", до сих пір вважає виступ на пісенному конкурсі одним з найбільш значущих в її кар'єрі.

Про це вона розповіла на власній сторінці в Instagram, куди частенько викладає різноманітні відеоролик та світлини.

"Рівно 20 років з того пам'ятного, неймовірного дня в Стокгольмі! 20?! Тоді я була зовсім юна, до кінця не усвідомлювала рівень відповідальності і масштаби того, що відбувається! До цього дня пісня Solo і моє друге місце на конкурсі Євробачення, звичайно ж, є і залишаються одним із значущих моїх досягнень в творчості і в кар'єрі!

Фото з допису артистки

На протязі декількох років після цієї події я співала 'Соло' на біс по 2-3 рази поспіль на концертах, і до сих пір, коли звучать перші акорди цієї композиції, зал вибухає оваціями Це велике щастя! Це моя історія!", - написала вона.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окрім цього, артистка оприлюднила дві фотографії з Євробачення, на яких вона в брючному костюмі кольору металік співає в оточенні чоловіків, які є на підтанцьовуванні. Зокрема, струнка фігура артистки підкреслюється укороченим топом на тонких бретелях, що відкриває живіт.

Щодо користувачів соцмережі, то вони засипали світлини лайками та заявили, що Алсу і зараз вигадає просто прекрасно та майже не змінилася.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Балан потрусив сороміцьким місцем перед Кароль, Тіна зацінила брудні танці - спекотне відео.

Як повідомляв Знай.uа діти Слави Камінської дали перше інтерв'ю після розлучення мами і тата, не стрималася навіть Нікітюк.

Знай.uа писав, Данилко схопив за дупу Кароль посеред Нацвідбору на Євробачення, відео.