В японському університеті Business Breakthrough University пройшов дуже цікавий захід. Незважаючи на карантин, студенти змогли відсвяткувати випускний вечір. У цій справі молодим людям допомогли технології.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Business Insider і публікацям студентів у мережі Twitter.

Як відомо, через пандемію коронавірусної інфекції, навчальні заклади по всьому світу були закриті на карантин. Саме тому студенти і школярі стали шукати творчі способи відтворення скасованих заходів. Наприклад, група з восьми учнів початкової школи в Японії провела віртуальний випускний у відеогрі Minecraft. Студенти Пенсільванського університету надихнулися оригінальністю японців і відтворили в Minecraft весь кампус.

Випускний у Business Breakthrough University, скріншот: Twitter
Випускний у Business Breakthrough University, скріншот: Twitter

Однак Business Breakthrough University перевершив усіх. Керівництво вишу використовувало мобільних роботів марки Newme з прикріпленими планшетами, за допомогою яких зі студентами провели конференц-колл у Zoom. Так випускники отримали можливість віртуально знаходитися в залі на заході й отримати дипломи з рук ректора. Роботами Newme дистанційно управляли самі випускники.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вечір відбувся в готелі Grand Palace в Токіо 28 березня, проте ЗМІ повідомили про це тільки минулого тижня. Ідею віртуального роботизованого випускного запропонував декан кафедри глобального управління бізнесом, професор Шуго Янака. Він вважає, що приклад його університету може надихнути інші виші, які відчувають складнощі з проведенням церемоній в період пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні відкриваються дитячі садки, батьків засипали вимогами - "Два рулони паперу, три маски, рукавички, пакети...".

Як повідомляв Знай.uа послаблення, як свобода для вірусу - МОЗ оприлюднило "коронастатистику" на 23 травня.

Знай.uа писав, гаряча ексвіагрянка Дімопулос відгуляла благодійну "днюху" незважаючи на карантин, навіть на стіл забралася.