Останнім часом навколо принца Гаррі і Меган Маркл крутиться величезна кількість чуток. Один з найцікавіших – принц Гаррі любить випити в компанії Адель, пише видання Celebrity Insider.

Джерела повідомляють, що вони з Адель хороші друзі, а після переїзду в Америку – ще й сусіди. За словами інсайдерів, принц Гаррі проводить чимало часу в її будинку, і вони разом насолоджуються баром Адель.

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube


Меган Маркл витратила чимало сил, щоб перетворити Гаррі на вегана. Вона доклала всі зусилля, щоб він пив тільки натуральні соки, і для цього їй довелося захистити його від негативного впливу. Проте будинок Адель знаходиться в декількох хвилинах їзди від Беверлі Хіллз, і принцу Гаррі ніщо не заважає заглянути до подруги, і випити пінту пива. У Гаррі дуже зухвалий характер, він любить вечірки і випивку.

Адель, фото: Instagram
Адель, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще


Інсайдери кажуть, що сама Маркл ставиться з турботою до тісного контакту Гаррі і Адель. 10 років тому виконавиця зізналася в інтерв'ю журналу Glamour, що з задоволенням пішла б на побачення з принцом Гаррі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маркл перетворила принца Гаррі на бомжа? Королівський онук розпродає майно. Принц Гаррі почав продавати особисті речі.


Як повідомляв портал "Знай.uа", Аллегрову виставили на показ" без перуки і макіяжу – один співачки показав дивне фото. Один 68-річної співачки Ірини Аллегрової показав рідкісне фото артистки

Також "Знай.uа" писав, що грузинський холостяк Макацарія розповів про своїх таємних "ритуалах" - "Я завжди намагаюся". Холостяк Іраклі Макацарія знову розповів про сокровенне