Людям властиво займатися самопізнанням. І часто для цього вони обирають химерні методи. З іншого боку, що краще покаже характерні риси особистості, ніж вибір торту на картинці з інтернету? Трохи гумору не завадить, із іронією можна спробувати винести щось корисне з цього оригінального тесту.

Відповідною інформацією ділиться портал SM News.

Для проходження тесту, слід вибрати на зображенні той торт, який першим привернув вашу увагу. Від цього залежить тип вашої особистості.

1. Філософ

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Про вас можна сказати, що аналіз та синтез - це ваше все. Ваше покликання - рішення складних завдань і пошук нестандартних рішень.

2. Спостерігач-соколине ок

З боку може здатися, що ви розслаблені, і ніщо навколо вас не цікавить. Насправді ви спостерігаєте, аналізуєте і запам'ятовуєте. Вам властива неймовірна увага до деталей, що робить вас особливо вправними у соціальних відносинах та й усюди.

3. Душа компанії

Ви завжди в центрі уваги, багато говорите і жартуєте, здатні підтримати розмову майже на будь-яку тему.

4. Лідер

Ви любите нестандартні ситуації, готові впоратися з будь-якою проблемою, вважаючи, що це всього лише чергова вправа для мозку.При цьому будь-яка ситуація завжди повинна бути під вашим контролем.

5. Справжній друг

Головна мета вашого життя - допомагати людям, і ви робите це щиро, від усього серця. Ви вмієте слухати і чути. Ви настільки не любити конфлікти і хочете їх уникати, що готові йти на поступки аби примиритися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Найточніший психологічний тест: дізнайся усі свої таємниці всього за 1 хвилину.

Як повідомляв портал Знай.ua, Здійсниться просто напередодні Нового року: швидкий психологічний тест

Також Знай.ua писав, Кольоровий тест: про що розповість ваша підсвідомість.