У Міністерстві закордонних справ України очікують, що міжнародне авіасполучення відновиться з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною і Кіпром вже найближчим часом.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Так, МЗС розглядає можливість відкривати авіасполучення з країнами, де епідемічна ситуація контрольована, вже діє регулярне авіасполучення і немає обмежень на в'їзд для українців.

"Ми активно продовжуємо опрацьовувати відповідні питання на двосторонньому рівні, і зараз є позитивні сигнали, що дозволяють очікувати відновлення авіасполучення з Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Туреччиною і Кіпром", - сказав дипломат.

аеропорт, фото Pxhere
аеропорт, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами Єніна, переговори ведуться ще з низкою країн, і новини будуть повідомляти "по мірі прогресу".

Як відомо, міжнародне авіасполучення Україна відновить з 15 червня. Країни, з якими рейси можуть поновитися – Туреччина, Греція, Кіпр, Чорногорія і Хорватія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що буде з цінами на авіаквитки цього літа.

Як повідомляв портал Знай.uа, пляжі Кирилівки заполонили туристи, карантин морю не перешкода.

Також портал Знай.uа писав, в яких країнах Європи українці зможуть відпочити в 2020 році.