За добу камери автоматичної фіксації зафіксували на дорогах 45 автомобілів, які перевищили швидкість. При цьому один автомобіль перевищив швидкісний режим цілих 12 разів.

Про це повідомляє Патрульна поліція.

Антирекорд встановив автомобіль Mercedes S63 (номерний знак АА840***), який рухався зі швидкістю 217 км/год, а також Audi Q7 (АЕ004***), який розганявся до 206 км/год.

"Рекордні порушення швидкості камери зафіксували на автодорозі М03 Київ - Харків-Довжанський, де дозволена швидкість на цій ділянці 110 км/год", - уточнили в поліції.

Рекордсменом за кількістю зафіксованих порушень стала машина Toyota RAV 4 (номерний знак АА339***). Водій 12 раз потрапив на камери і саме стільки штрафів він зрештою отримає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

1 червня в Україні запрацювала система автоматичної фіксації порушень ПДР. Проте, зараз вона діє лише в Києві і у зв'язку з перевищенням швидкісного режиму. За кілька днів роботи кількість зафіксованих порушень перевищила 200 тис.

Перший етап роботи системи — фіксація порушення швидкісного режиму. Порушення швидкісного режиму в Києві — це перевищення швидкісного порогу в 73 км/год. Сюди закладено обмеження швидкості в населеному пункті 50 км/год, перевищення швидкості до 20 км/год, що передбачає попередження, і ще 3 км/год на похибку приладу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, система знову "покарала" не того українця, в чому проблема.

Як повідомляв Знай. ua, як дізнатися про порушення, сплатити штраф і оскаржити помилку.

Також Знай. ua писав, що водії б'ють усі антирекорди на швидкості за 200 км/ч.